Skip to main content

Jouw verslag in perfect Nederlands

Ben je bezig met het schrijven van een scriptie en wil je graag de teksten laten nakijken.

Scriptie nakijken kosten


Teksten laten nakijken

Soms ben je zo gefocust op de inhoud dat je even je academische schrijfstijl uit het oog verliest. Je twijfelt nu of je teksten wel voldoen en zakelijk, zorgvuldig, objectief en onpersoonlijk zijn? Dan is het natuurlijk heel prettig als je door een expert je teksten kunt laten nakijken. Bij Scripsee kun je je teksten taalkundig laten nakijken door vakidioot die ijzersterk is in de Nederlandse taal. De editors zijn HBO- of WO afgestudeerd en hebben ruime ervaring met het schrijven en redigeren van teksten.

Waarom je teksten te laten nakijken van je scriptie?

Het is belangrijk dat je in de laatste fase van je opleiding de juiste stappen zet om uiteindelijk je scriptie te kunnen verdedigen. Je persoonlijke begeleider zal je daarom ook tijdens het schrijven van je scriptie al informeren over de belangrijkste punten die je scriptie bevat. Omdat je zelfverzekerd bent over de inhoud en de opbouw, wordt het gemakkelijker om hierna je scriptie te kunnen verdedigen. De laatste fase van je opleiding is het verdedigen van je scriptie. Je gaat mondeling bespreken wat je hebt verzameld en hebt geschreven.

Je begeleider zal je hierin coachen zodat je niet voor verrassingen komt te staan tijdens je presentatie. Je bent goed voorbereid en gaat zelfverzekerd je scriptie verdedigen. Tijdens het proces van schrijven daagt je begeleider je al een beetje uit zodat je weet waarom je voor het onderwerp hebt gekozen. Maak daarom een belangrijke afweging of je je teksten wil laten nakijken of dat je kiest voor begeleiding. Je tijd is kostbaar en je afstuderen is het allerbelangrijkste voor je toekomst! Je hebt met hard werken eindelijk de laatste fase bereikt en natuurlijk wil je met vlag en wimpel afstuderen. Schakel nu de hulp in van Scripsee voor een zorgeloze laatste fase in je opleiding. Je hebt het verdient!

1

Grammatica

Werkwoorden, lidwoorden, bijvoeglijke naamwoorden, persoonlijke voornaamwoorden, etc., zijn op de juiste manier vervoegd.
2

Spelling

Alle woorden zijn correct gespeld. Zelfs de woorden die niet door Autocorrectie worden herkend.
3

Interpunctie

Leestekens, zoals punten en komma's, worden correct en consistent toegepast.
4

Zinsopbouw

De zinnen kennen een logische en duidelijke opbouw. Spreektaal wordt voorkomen.
5

Passende alinea’s

De tekst is per (sub)thema opgedeeld in verschillende alinea's.
6

Overzichtelijke bladspiegel

Teksten, afbeeldingen en marges zijn evenwichtig over de pagina verdeeld.

Wil jij graag je teksten laten nakijken?

Heb je je verslag klaar en je wilt uitsluiten dat er fouten in de teksten staan, schakel dan de hulp in van Scripsee! Scripsee hanteert hiervoor vier stappen:

  • Aanmelden nakijkservice: Wanneer je het aanmeldformulier volledig hebt ingevuld kun je je scriptie uploaden en versturen naar Scripsee.
  • Scriptie of verslag nakijken kosten: Binnen enkele uren ontvang je een prijsopgave met een iDeal betalingslink.
  • Nakijkfase: Zodra je hebt betaald gaat Scripsee voor jou aan de slag.
  • Het resultaat: Binnen 72 uur na de aanmelding ontvang jij je scriptie of verslag nagekeken terug.

Zorgeloos je teksten inleveren is voor elke student een kers op de taart!

Heb je meer hulp nodig dan je teksten laten nakijken?

Dan kun je ook ondersteuning krijgen in het schrijven van je gehele scriptie. Naast de nakijkservice biedt Scripsee ook de helpende hand door scriptiebegeleiding. Samen met jou persoonlijke scriptiebegeleider ga je stapsgewijs beginnen met het schrijven van je scriptie. Dankzij de heldere adviezen van je begeleider kun jij de deadline halen. De ervaren docent zorgt ervoor dat je gemotiveerd en geïnspireerd wordt en blijft. Je staat er niet alleen voor. Neem een kijkje op de website voor alle informatie over onze begeleiding en service. Heb je vragen? Maak dan gebruik van ons contactformulier. Wij reageren snel op je (hulp)vraag. Tot dan!

Aanmelden