Skip to main content

Schakel jouw scriptiecoach in

Laat je professioneel begeleiden door onze scriptiebegeleider op weg naar een hogere beoordeling voor jouw scriptie.

Bereken jouw prijs


Scriptiebegeleiding Tilburg

Moet je nog beginnen met het schrijven van je scriptie of wil je nog een plan van aanpak maken? Ben je woonachtig in Tilburg of woon je in omgeving Tilburg? Dan helpen wij je graag met het bedenken van een goede onderzoeksvraag en hypotheses. Dit doen we door met je mee te denken en door je te laten zien hoe je een goed onderzoeksopzet kunt schrijven. Daarnaast kunnen we helpen met het bedenken van een passende onderzoeksmethode bij jouw onderzoeksvraag, het maken van een scriptie outline, het uitvoeren van onderzoek en het beschrijven van de resultaten.

Ben je al een tijdje bezig met je scriptie, maar loop steeds vast? Twijfelt je over veel dingen of het wel goed is? Wij kijken tijdens de scriptiebegeleiding samen naar jouw stukken en laten je zien wat er aangepast moet worden en hoe je dit het beste kunt doen. Heb je feedback gekregen maar je begrijpt niet goed wat ze ermee bedoelen? Wij van Scripsee kijken ook graag met je mee om feedback goed te kunnen verwerken. Verder kunnen wij je helpen met het analyseren, interpreteren en juist rapporteren van jouw resultaten. Ook geven we uitleg en tips om je scriptie te verbeteren en om een goede conclusie, discussie en aanbevelingen te kunnen schrijven.

Onze werkwijze

Je wilt graag begeleiding bij het schrijven van een scriptie en woont in (omgeving) Tilburg. Dan kunnen wij van Scripsee je helpen! Je meldt je aan en wij nemen  telefonisch contact met je op. In dit gesprek vertellen wij je hoe wij het aanpakken en alle verdere uitleg. Ook hebben we het dan over het kostenplaatje. Na het telefonisch gesprek hen je de tijd om na te denken of dit de juiste begeleiding is voor jouw. Wanneer je de keus hebt gemaakt en je wil verder met Scripsee, krijg je een vast contactpersoon waarmee je jouw contactmomenten vastlegt. Samen verdelen jullie je scriptie in verschillende stukken en heb je 4 onderzoeksfases. Samen kijken jullie naar de inleverdatum en spreken samen de deadline af zodat je zeker voor de uiteindelijke deadline klaar bent.

Een begeleider van Scripsee

Woon je in (omgeving) Tilburg en heb je een scriptie waarmee het helemaal in de spaken loopt? Wil je graag begeleiding bij het maken van jouw scriptie? Dan ben je bij Scripsee op het juiste adres van het vinden van een begeleider. Neem snel contact op via vragen@scripsee.nl of je kan bellen naar (+31) 06-27193469. Wij helpen je graag verder!

Scripsee controleert jouw scriptie op

1

Grammatica

Werkwoorden, lidwoorden, bijvoeglijke naamwoorden, persoonlijke voornaamwoorden, etc., zijn op de juiste manier vervoegd.
2

Spelling

Alle woorden zijn correct gespeld. Zelfs de woorden die niet door Autocorrectie worden herkend.
3

Interpunctie

Leestekens, zoals punten en komma's, worden correct en consistent toegepast.
4

Zinsopbouw

De zinnen kennen een logische en duidelijke opbouw. Spreektaal wordt voorkomen.
5

Passende alinea’s

De tekst is per (sub)thema opgedeeld in verschillende alinea's.
6

Overzichtelijke bladspiegel

Teksten, afbeeldingen en marges zijn evenwichtig over de pagina verdeeld.

Vertel ons waar wij jou mee kunnen helpen

Meer weten? Stuur ons een bericht via onderstaand formulier. Wij nemen dan snel contact met je op!


    MBOHBOWOAnders