Skip to main content

Scriptiebegeleiding

Twijfels over je onderzoeksopzet? Hulp nodig bij het opstellen van je adviesrapport? Scriptiebegeleiding zet je op het goede spoor!

TaaltipsOver ons

Scriptiebegeleiding MBO

Scripsee biedt een vakkundige scriptiebegeleiding voor studenten op het MBO, HBO en WO. Ben je ontevreden over jouw huidige scriptie? Wil je een professionele scriptiebegeleiding, zodat jij het maximale resultaat behaalt voor je verslag? Vul vrijblijvend het contactformulier in. Wij gaan vervolgens het gesprek met je aan. Zo weet jij precies waar je aan toe bent. Enige vragen stel je eenvoudig door contact met ons op te nemen.

Vakkundige begeleiding van A tot Z

Zoals benoemd dragen wij zorg voor een professionele scriptiebegeleiding voor studenten op het MBO, HBO en WO. Met hulp van een ervaren scriptiebegeleider word je geholpen gedurende alle fasen van het verslag:

 • Context, probleemstelling en literatuuronderzoek;
 • Data-verzameling;
 • Data-analyse;
 • Rapportage, conclusie en aanbevelingen.

Kortom: wij bieden een vakkundige scriptiebegeleiding van A tot Z. Wat jij moet doen? Je neemt contact op met Scripsee om jouw situatie telefonisch door te spreken. Na de eerste kennismaking ontvang je een uitgebreide uitleg over onze werkwijze. Je krijgt tevens een passende prijsopgave toegestuurd. Ga je akkoord? Dan wordt er een ervaren scriptiebegeleider aan je toegewezen. Op basis van jouw situatie wordt er een plan van aanpak gemaakt. Resultaat: je levert jouw scriptie met vertrouwen in bij de onderwijsinstelling.

Grammatica, spelling en zinsopbouw

Je kent enige twijfels over de Nederlandse taal in jouw verslag, rapport of scriptie. Behalve scriptiebegeleiding bieden wij een professionele nakijkservice. Zo kennen onze ervaren editors een jarenlange ervaring in het controleren én redigeren van verslagen. Wij kunnen onder andere jouw scriptie nakijken op grammatica, spelling, interpunctie én zinsopbouw. Benieuwd? Neem dan een kijkje onder nakijkservice voor meer informatie.

Bespreek jouw verslag of onderzoek

Hedendaags zijn wij door talloze studenten ingeschakeld voor scriptiebegeleiding op MBO-, HBO- en WO-niveau. Scripsee denkt graag met je mee, zodat jij een hogere beoordeling scoort. Neem hiervoor contact met ons op.

Professionele scriptiebegeleiding voor MBO, HBO en WO

Scriptiebegeleiding wordt verzorgd door een ervaren professional van één van onze partners. Als je jouw scriptie hebt afgeschreven, kunnen wij jouw scriptie ook volledig corrigeren op taal, structuur en inhoud. Onder persoonlijke begeleiding werk jij gestructureerd aan je onderzoek. Jouw scriptiebegeleider helpt je gedurende alle fasen van het proces:

1

Fase 1

Context, probleemstelling en literatuuronderzoek
2

Fase 2

Data-verzameling
3

Fase 3

Data-analyse
4

Fase 4

Rapportage, conclusie en aanbevelingen

Hoe werkt het?

 • Je legt jouw situatie telefonisch aan ons voor
 • Je ontvangt uitleg over de werkwijze en een prijsopgave
 • Pas daarna beslis jij of je gebruik maakt van Scriptiebegeleiding
 • Je krijgt een scriptiebegeleider toegewezen, waarmee je vaste contactmomenten afspreekt
 • Samen verdelen jullie de scriptie in kleine stukken
 • Je wordt begeleid bij de 4 onderzoeksfasen
 • Jullie spreken deadlines af, zodat je zeker weet dat je ruim voor de inleverdatum klaar bent
 • Met vertrouwen lever je een voltooide scriptie in bij de onderwijsinstelling!
scriptiebegeleiding

Vertel ons waar wij jou mee kunnen helpen

Meer weten? Stuur ons een bericht via onderstaand formulier. Wij nemen dan snel contact met je op!


  MBOHBOWOAnders