Skip to main content

Jouw scriptie in perfect Nederlands!

Laat jouw scriptie nakijken en scoor een hogere beoordeling!

Direct beginnen?


Scriptiebegeleiding kosten

Wens je een professionele scriptiebegeleiding en ben je benieuwd naar de eventuele kosten? Neem dan contact met ons op om je wensen door te spreken. Aan de hand hiervan is het voor ons mogelijk om een kostenindicatie te verstrekken. Scripsee: voor het vakkundig begeleiden van studenten op MBO-, HBO- en WO-niveau.

Een professionele begeleiding voor jouw scriptie

De inleverdatum van jouw scriptie komt steeds dichterbij. Paniek! Wat nu? Samen met een ervaren scriptiebegeleider zorgt Scripsee ervoor dat jij de eindstreep haalt. Je raakt gemotiveerd én geïnspireerd om alles uit jouw scriptie te halen. Onder persoonlijke begeleiding wordt er gestructureerd aan je onderzoek gewerkt. De adviezen vinden plaats gedurende alle fasen van het proces:

1

Fase 1

Context, probleemstelling en literatuuronderzoek
2

Fase 2

Data-verzameling
3

Fase 3

Data-analyse
4

Fase 4

Rapportage, conclusie en aanbevelingen

Controle op taal, structuur en inhoud

Je scriptie is af. Wat nu te doen? Het is belangrijk dat jouw scriptie foutloos is op taal, structuur én inhoud. Hiervoor biedt Scripsee een nakijkservice. Aan de hand van de volgende punten controleren wij jouw scriptie:

Scripsee controleert jouw scriptie op

1

Grammatica

Werkwoorden, lidwoorden, bijvoeglijke naamwoorden, persoonlijke voornaamwoorden, etc., zijn op de juiste manier vervoegd.
2

Spelling

Alle woorden zijn correct gespeld. Zelfs de woorden die niet door Autocorrectie worden herkend.
3

Interpunctie

Leestekens, zoals punten en komma's, worden correct en consistent toegepast.
4

Zinsopbouw

De zinnen kennen een logische en duidelijke opbouw. Spreektaal wordt voorkomen.
5

Passende alinea’s

De tekst is per (sub)thema opgedeeld in verschillende alinea's.
6

Overzichtelijke bladspiegel

Teksten, afbeeldingen en marges zijn evenwichtig over de pagina verdeeld.

Offerte aanvragen kosten scriptiebegeleiding

Wil je een professionele scriptiebegeleiding gedurende elke fase van jouw onderzoek? Heb je enkel onze nakijkservice nodig? Vul het onderstaande contactformulier in en bespreek waar wij jou mee kunnen helpen. Om gebruik te maken van onze nakijkservice, kun je terecht onder ‘Direct beginnen‘. Vul het gewenste aantal pagina’s in en verkrijg inzicht in de mogelijke kosten. Eventuele vragen stel je eenvoudig door contact met ons op te nemen. Uiteraard is het ook mogelijk om snel een berichtje te versturen. Dit doe je naar het volgende telefoonnummer: 06-27193469.

Wij begrijpen dat je snel aan de slag wil gaan met jouw scriptie. Neem daarom alvast een kijkje onder ‘Taaltips‘ en maak kennis met diverse adviezen. Ideaal om jezelf in te lezen over wetenschappelijk schrijven.

Vertel ons waar wij jou mee kunnen helpen

Meer weten? Stuur ons een bericht via onderstaand formulier. Wij nemen dan snel contact met je op!


    MBOHBOWOAnders