Skip to main content

Scriptie redigeren

Heb je enige twijfels over het taalniveau van jouw scriptie? Laat je scriptie redigeren door Scripsee. Ervaren scriptiebegeleiders staan voor je klaar om jou op het goede spoor te zetten. Benieuwd of wij je kunnen helpen? Vul het contactformulier in, wij nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met je op. Zo weet je zeker dat jouw scriptie op de juiste wijze geredigeerd wordt. Makkelijk, snel én voor een scherpe prijs.

TaaltipsOver ons

Scriptiebegeleiding voor MBO, HBO en WO

Je hebt begeleiding nodig bij het schrijven van jouw scriptie. Hiervoor biedt scriptiebegeleiding van Scripsee dé aangewezen oplossing. Op vakkundige wijze redigeren wij jouw scriptie op:

 • Taal;
 • Inhoud;
 • Structuur.

Wat je wensen ook zijn, onder persoonlijke begeleiding zorgen wij ervoor dat jij gestructureerd aan je onderzoek werkt. Hierbij maken wij geen onderscheid tussen studenten van het MBO, HBO of WO. Scripee begeleidt namelijk iedereen op professionele wijze gedurende het gehele proces.

Bekijk onze taaltips

Je bent al begonnen met schrijven van jouw scriptie. Echter heb je moeite met het schrijven van correcte Nederlandse teksten. Scriptiebegeleiders van Scripsee hebben een ruime werkervaring in het schrijven én redigeren van scripties. Gedreven in taal, met een hart voor het onderwijs. Wil je kennismaken met diverse tips? Neem gerust een kijkje onder taaltips. Aan de hand van een aantal tips kun je alvast aan de slag met het schrijven van jouw scriptie.

Neem contact met ons op

Heb je vragen over onze werkwijze? Wil je snel jouw scriptie laten redigeren op taal, inhoud én structuur? Vul vrijblijvend het contactformulier in of neem contact met ons op voor meer informatie. Samen zorgen we ervoor dat jij een hogere beoordeling voor jouw scriptie scoort.

Professionele scriptiebegeleiding voor MBO, HBO en WO

Scriptiebegeleiding wordt verzorgd door een ervaren professional van één van onze partners. Als je jouw scriptie hebt afgeschreven, kunnen wij jouw scriptie ook volledig corrigeren op taal, structuur en inhoud. Onder persoonlijke begeleiding werk jij gestructureerd aan je onderzoek. Jouw scriptiebegeleider helpt je gedurende alle fasen van het proces:

1

Fase 1

Context, probleemstelling en literatuuronderzoek
2

Fase 2

Data-verzameling
3

Fase 3

Data-analyse
4

Fase 4

Rapportage, conclusie en aanbevelingen

Hoe werkt het?

 • Je legt jouw situatie telefonisch aan ons voor
 • Je ontvangt uitleg over de werkwijze en een prijsopgave
 • Pas daarna beslis jij of je gebruik maakt van Scriptiebegeleiding
 • Je krijgt een scriptiebegeleider toegewezen, waarmee je vaste contactmomenten afspreekt
 • Samen verdelen jullie de scriptie in kleine stukken
 • Je wordt begeleid bij de 4 onderzoeksfasen
 • Jullie spreken deadlines af, zodat je zeker weet dat je ruim voor de inleverdatum klaar bent
 • Met vertrouwen lever je een voltooide scriptie in bij de onderwijsinstelling!
scriptiebegeleiding

Vertel ons waar wij jou mee kunnen helpen

Meer weten? Stuur ons een bericht via onderstaand formulier. Wij nemen dan snel contact met je op!


  MBOHBOWOAnders