Skip to main content

Jouw scriptie in perfect Nederlands!

Laat jouw scriptie nakijken op taal en scoor een hogere beoordeling.

TaaltipsContact

Snel beginnen?


Scriptie na laten kijken

Wil je jouw scriptie na laten kijken door een vakkundig taalbureau? Scripsee treedt op als nakijkservice voor jouw scriptie, verslag of rapport. Ervaren editors gaan graag voor je aan de slag om ervoor te zorgen dat jouw scriptie aan het gewenste taalniveau voldoet. Indien het Nederlands in jouw scriptie niet aan dit niveau voldoet, zal het eindcijfer uiteindelijk lager beoordeeld worden door de onderwijsinstelling. Het kan zelfs voorkomen dat jouw scriptie niet eens in behandeling wordt genomen. Dit wil je uiteraard voorkomen. Laat daarom jouw scriptie nakijken door Scripsee. Samen zorgen we ervoor dat je een hoger eindcijfer behaalt.

Scriptie na laten kijken op taal

Is jouw scriptie, verslag of onderzoek afgerond, maar is Nederlands niet jouw sterkste kant? Lever je document in bij Scripsee, wij gaan er vervolgens mee aan de slag. Onze editors corrigeren jouw scriptie binnen 72 uur, en brengen het taalkundig op het gewenste niveau. Wij controleren jouw scriptie aan de hand van de volgende onderdelen:

1

Grammatica

Werkwoorden, lidwoorden, bijvoeglijke naamwoorden, persoonlijke voornaamwoorden, etc., zijn op de juiste manier vervoegd.
2

Spelling

Alle woorden zijn correct gespeld. Zelfs de woorden die niet door Autocorrectie worden herkend.
3

Interpunctie

Leestekens, zoals punten en komma's, worden correct en consistent toegepast.
4

Zinsopbouw

De zinnen kennen een logische en duidelijke opbouw. Spreektaal wordt voorkomen.
5

Passende alinea’s

De tekst is per (sub)thema opgedeeld in verschillende alinea's.
6

Overzichtelijke bladspiegel

Teksten, afbeeldingen en marges zijn evenwichtig over de pagina verdeeld.

Scriptie na laten kijken op inhoud

Heb je twijfels over de opbouw van jouw scriptie? Wil je weten of jouw scriptie voldoende diepgang heeft? Bij Scripsee is het mogelijk om jouw scriptie na te laten kijken op inhoud. Een ervaren scriptiebegeleider leest jouw scriptie kritisch door. Vervolgens krijg jij duidelijke tips, waarmee jij jouw scriptie verbetert. Het laten nakijken op inhoud door Scripsee bespaart jou tijd, frustraties én resulteert uiteindelijk in een hogere eindbeoordeling. Meer informatie hierover vind je onder ‘Scriptiebegeleiding‘. Om alvast kennis te maken met veelgemaakte fouten, verzoeken wij je om een kijkje te nemen onder ‘Taaltips‘.

Scriptie nakijken kosten

De kosten van het laten nakijken van jouw scriptie zijn afhankelijk van het aantal pagina’s dat geredigeerd dient te worden. Een prijsindicatie verkrijg je door het aantal pagina’s onder ‘Direct beginnen‘ in te vullen. Voor meer informatie of passend advies kun je ons bereiken via de contactpagina, Whatsapp of bel ons op het volgende telefoonnummer: 06-27193469.

Scriptie laten redigeren door hét taalbureau

Overtuigd? Laat dan jouw scriptie nakijken door Scripsee. Hiervoor verzoeken wij je om contact met ons op te nemen. Het is ook mogelijk om jezelf bij ons aan te melden. Dit kan door het contactformulier onderaan de pagina in te vullen.

Direct aanmelden