Skip to main content

Jouw verslag in perfect Nederlands

Op zoek naar een plan van aanpak voor je scriptie? Wij zijn de scriptie coach van Nederland.

Scriptie nakijken kosten


Plan van aanpak scriptie

Je moet beginnen met het schrijven van je scriptie maar je weet niet zo goed hoe je dit moet gaan aanpakken? Twijfel je over het gekozen onderwerp? Dan kun je bij Scripsee je hulpvraag neerleggen. Scripsee is ontstaan omdat veel studenten hulp en begeleiding nodig hebben die ze bij hun onderwijsinstelling niet voldoende ontvangen. Natuurlijk moet je de scriptie ook zelf schrijven maar soms zie je ertegen op en heb je wat hulp en ondersteuning nodig. Scripsee kan je helpen om de eindstreep zonder stress te behalen.

Heb je hulp nodig met het maken van een plan van aanpak voor je scriptie?

Dan adviseren wij je om gebruik te maken van onze scriptiebegeleider. Deze kan je helpen met het maken van een plan van aanpak en je door het gehele proces te ondersteunen. Onze scriptiebegeleider helpt je van A tot Z door methodisch te begeleiden met het schrijven van jou scriptie. Samen met je scriptiebegeleider die je persoonlijk krijgt toegewezen helpt je met het maken van een plan van aanpak. Stapsgewijs zal deze ervoor zorgen dat jij de eindstreep zult halen.

1

Grammatica

Werkwoorden, lidwoorden, bijvoeglijke naamwoorden, persoonlijke voornaamwoorden, etc., zijn op de juiste manier vervoegd.
2

Spelling

Alle woorden zijn correct gespeld. Zelfs de woorden die niet door Autocorrectie worden herkend.
3

Interpunctie

Leestekens, zoals punten en komma's, worden correct en consistent toegepast.
4

Zinsopbouw

De zinnen kennen een logische en duidelijke opbouw. Spreektaal wordt voorkomen.
5

Passende alinea’s

De tekst is per (sub)thema opgedeeld in verschillende alinea's.
6

Overzichtelijke bladspiegel

Teksten, afbeeldingen en marges zijn evenwichtig over de pagina verdeeld.

Wil jij graag hulp ontvangen voor jouw plan van aanpak voor het schrijven van je scriptie?

Bezoek dan onze website om te bekijken welke hulp jij nodig hebt. Het maken van een plan van aanpak voor je begint te schrijven van jou scriptie is de eerste stap. Jouw scriptiebegeleider zal je motiveren en inspireren zodat jij met een gerust hart kunt afstuderen. Wij kunnen je op verschillende manieren helpen met het schrijven van je scriptie:

  • Scriptiebegeleiding: Deze service begeleidt je door het gehele proces van A tot Z.
  • Nakijkservice: Deze service is bedoelt voor studenten die geen hulp nodig hebben met het schrijven van hun scriptie maar die wel graag hun geschreven tekst willen laten nakijken.

Kijk op onze website van Scripsee naar onze werkwijze hoe jij je scriptie kunt laten nakijken. Wij kijken scripties na voor MBO, HBO en WO studenten. Tot ziens en veel succes!

Aanmelden