Skip to main content

Jouw scriptie in perfect Nederlands!

Laat jouw scriptie nakijken op taal en scoor een hogere beoordeling!

TaaltipsOver ons

Direct beginnen?


Nakijken scriptie

Laat jouw scriptie nakijken door ervaren editors van Scripsee. Met onze hulp wordt jouw scriptie, verslag of rapport binnen 72 uur nagekeken. Resultaat: jouw scriptie in perfect Nederlands. Hierdoor verkrijg je gegarandeerd een hoger cijfer. Geïnteresseerd? Vul het contactformulier in en laat jouw scriptie direct nakijken op taal. Samen zorgen we ervoor dat jij een hogere beoordeling verkrijgt.

Scriptie laten nakijken

Zowel scripties op MBO-, HBO- als WO-niveau zijn bij ons van harte welkom om ingezonden te worden. Kies je voor Scripsee als nakijkservice? Dan controleren wij jouw scriptie op diverse onderdelen. Hieronder vind je een beknopt overzicht van al deze onderdelen:

1

Grammatica

Werkwoorden, lidwoorden, bijvoeglijke naamwoorden, persoonlijke voornaamwoorden, etc., zijn op de juiste manier vervoegd.
2

Spelling

Alle woorden zijn correct gespeld. Zelfs de woorden die niet door Autocorrectie worden herkend.
3

Interpunctie

Leestekens, zoals punten en komma's, worden correct en consistent toegepast.
4

Zinsopbouw

De zinnen kennen een logische en duidelijke opbouw. Spreektaal wordt voorkomen.
5

Passende alinea’s

De tekst is per (sub)thema opgedeeld in verschillende alinea's.
6

Overzichtelijke bladspiegel

Teksten, afbeeldingen en marges zijn evenwichtig over de pagina verdeeld.

Laat jouw scriptie controleren op taal

Scripsee kijkt jouw scriptie na op een transparante en duidelijke wijze. Hiervoor maken wij gebruik van de Wordfunctie ‘Wijzigingen bijhouden’. Zodoende zie je precies welke correcties zijn toegepast. Je hebt vervolgens de mogelijkheid om deze wijzigingen eenvoudig te accepteren of te weigeren.

Onze dienstverlening gaat echter verder dan alléén correcties toepassen. Zo gaan onze editors graag het gesprek met je aan om de gemaakte valkuilen in de aangeleverde teksten te bespreken. Gevolg: je leert daadwerkelijk van je eigen fouten. Om alvast veelgemaakte fouten te voorkomen, adviseren wij je om een kijkje te nemen op onze pagina ‘Taaltips‘.

Meer hulp? Kies voor scriptiebegeleiding

Is het nakijken van jouw scriptie op taal niet voldoende? Heb je meer begeleiding nodig bij het schrijven van je scriptie? Lees dan snel verder onder ‘Scriptiebegeleiding‘. Met behulp van een persoonlijke begeleider begeleiden wij jou met jouw scriptie van A tot Z.

Direct aanmelden