Skip to main content

Jouw verslag in perfect Nederlands

Wij zorgen voor de beste hulp bij het schrijven van je scriptie!

Scriptie nakijken kosten


Heb je hulp nodig bij het schrijven van je Scriptie?

Wil je graag hulp met het schrijven van je scriptie? Twijfel je over je thema? Vind je het moeilijk om een onderwerp te kiezen? Waarschijnlijk de belangrijkste en moeilijkste stap voor het schrijven van een scriptie. Het moet natuurlijk passen binnen je vakgebied en je moet ook rekening houden met je vervolgstudie en/of carrière. Dat kan je nog wel eens onrustig maken en een slapeloze nacht bezorgen. Wees niet ongerust. Wij kunnen je hiermee helpen.

Wij zijn je hulp in het schrijven van jouw scriptie!

Waarmee kunnen wij je helpen?

  • Heb je twijfels bij het kiezen van je onderwerp?
  • Mis je de motivatie om je scriptie af te maken?
  • Loop je misschien vast tijdens het schrijven?
  • Komt je deadline dichterbij en raak je een beetje in paniek?

Wat de reden ook mag zijn, soms heb je gewoon een duwtje in de juiste richting nodig zodat ook jouw scriptie een succes wordt. Of het nu gaat over het nakijken van je scriptie of je wilt graag taaltips ontvangen? Ons team is samengesteld uit mensen die de Nederlandse taal beheersen en affiniteit hebben met het onderwijs. Daardoor kunnen wij ervoor zorgen dat jouw scriptie bij de juiste persoon terecht komt. Onze editors zijn HBO- of WO afgestudeerd en zij hebben voldoende werkervaring met het schrijven en redigeren van jou teksten.

Onze missie is zoveel mogelijk studenten hulp te bieden bij het schrijven van een scriptie. Wij willen graag je editor zijn. Wij helpen je van A tot Z, zodat jij je deadline haalt zonder stress. Je staat er niet alleen voor. Wij helpen je zodat je gemotiveerd en geïnspireerd blijft tot aan je afstuderen.

1

Grammatica

Werkwoorden, lidwoorden, bijvoeglijke naamwoorden, persoonlijke voornaamwoorden, etc., zijn op de juiste manier vervoegd.
2

Spelling

Alle woorden zijn correct gespeld. Zelfs de woorden die niet door Autocorrectie worden herkend.
3

Interpunctie

Leestekens, zoals punten en komma's, worden correct en consistent toegepast.
4

Zinsopbouw

De zinnen kennen een logische en duidelijke opbouw. Spreektaal wordt voorkomen.
5

Passende alinea’s

De tekst is per (sub)thema opgedeeld in verschillende alinea's.
6

Overzichtelijke bladspiegel

Teksten, afbeeldingen en marges zijn evenwichtig over de pagina verdeeld.

Wat kunnen wij nog meer voor jou doen?

Je scriptie nakijken. Wij kijken de scriptie voor jou na zodat deze voldoet aan het gewenste taalkundige niveau. Wij corrigeren op taal, structuur en inhoud. Wij ondersteunen je in alle fasen van het proces. Neem een kijkje op onze website voor alle informatie over onze begeleiding en voor onze contactgegevens. Wij wensen je veel succes!

Aanmelden