Skip to main content

Jouw scriptie in perfect Nederlands!

Laat jouw scriptie nakijken en scoor een hogere beoordeling!

Direct beginnen?


Begeleiding scriptie

Heb je enige twijfels over het niveau van jouw scriptie en wil je daarom graag een vakkundige begeleiding bij het schrijven van jouw scriptie? Dan staat Scripsee met ervaren scriptiebegeleiders voor je klaar. Scroll naar beneden en vul het contactformulier in om jezelf aan te melden. Heb je vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Met een professionele scriptiebegeleiding zorgen we er te allen tijde voor dat jij je scriptie zorgeloos kunt inleveren.

Begeleiding scriptie op taal en inhoud

Hedendaags hebben wij met veel plezier al talloze studenten mogen begeleiden. Hierbij worden wij ingeschakeld voor zowel het begeleiden van scripties op taal als op inhoud. Hieronder vind je een beknopt overzicht van onderdelen waarop Scripsee jouw verslag controleert:

Scripsee controleert jouw scriptie op

1

Grammatica

Werkwoorden, lidwoorden, bijvoeglijke naamwoorden, persoonlijke voornaamwoorden, etc., zijn op de juiste manier vervoegd.
2

Spelling

Alle woorden zijn correct gespeld. Zelfs de woorden die niet door Autocorrectie worden herkend.
3

Interpunctie

Leestekens, zoals punten en komma's, worden correct en consistent toegepast.
4

Zinsopbouw

De zinnen kennen een logische en duidelijke opbouw. Spreektaal wordt voorkomen.
5

Passende alinea’s

De tekst is per (sub)thema opgedeeld in verschillende alinea's.
6

Overzichtelijke bladspiegel

Teksten, afbeeldingen en marges zijn evenwichtig over de pagina verdeeld.

Bekijk alvast onze taaltips

Om je alvast een beetje op weg te helpen en warm te maken, vind je onder ‘Taaltips‘ diverse adviezen voor wetenschappelijk schrijven. Aan de hand van deze schrijfwijze dient jouw verslag of scriptie namelijk geschreven te worden. Ben je benieuwd hoe Scripsee met ervaren scriptiebegeleiders te werk gaat? Neem dan een kijkje onder ‘Scriptiebegeleiding‘. Op deze pagina wordt er namelijk dieper ingegaan op de verschillende fases binnen jouw onderzoek.

Vraag een offerte aan

Vul het gewenste aantal pagina’s in onder ‘Direct beginnen‘ en verkrijg snel inzicht in de prijs. Ga je akkoord? Dan ontvang jij je scriptie of verslag binnen 72 uur nagekeken terug, volledig taalkundig op niveau. Wens je een professionele begeleiding bij het schrijven van jouw scriptie? Geef ons gerust een belletje op telefoonnummer: 06-27193469 om te kijken wat wij voor je kunnen betekenen. Uiteraard mag je ook een berichtje sturen via Whats-app. Wij komen dan zo snel mogelijk bij je terug.

Vertel ons waar wij jou mee kunnen helpen

Meer weten? Stuur ons een bericht via onderstaand formulier. Wij nemen dan snel contact met je op!


    MBOHBOWOAnders